PRESTON TERMÉKEK / OFFBOX & INBOX / LÁDA TARTOZÉKOK / Bait Accessories / Etetőanyag előkészítés /

6 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
PRESTON COMMERCIAL PUNCH KIT

PRESTON COMMERCIAL PUNCH KIT

Cikkszám: P0220005 (PKIT/01)

Leírás:

Csali készítő készlet, négy méretű lyukasztó található a dobozban 6mm; 8mm; 10mm; 12mm. A doboz tökéletesen megóvja a csalik ( kenyér, sajt,  szalámi) kiszáradását. A doboz teteje erős, épp ezért csalik kiszaggatását azon javasoljuk. Ez a szett egy igazi folyó vízi peca elengedhetetlen kelléke, főleg ha márnát és paducot szeretnénk horogra csalni.


9 000 Ft

1db
Egységár: 9 000 Ft/db

Raktáron

Preston SUPER PELLET PUMP

Preston SUPER PELLET PUMP

Cikkszám: P0220011 (PUMP)

Leírás:

A finomszerelékes legenda, ANDY FINDLAY álmodta meg ezt a pellet pumpát, hogy egy ultra kompakt és gyors megoldást találjon az expander pelletek előkészítésére.


5 400 Ft

1db
Egységár: 5 400 Ft/db

Elfogyott

PRESTON BAIT WHISK

PRESTON BAIT WHISK

Cikkszám: PWHISK

Leírás:

Keverőszár


10 800 Ft

1db
Egységár: 10 800 Ft/db

Elfogyott

Preston Bait Sprayer

Preston Bait Sprayer

Cikkszám: PBS/01

Leírás:

Az etetőanyag előkészítése nagyon fontos része a sikeres horgászatnak. A megfelelő nedvesség elérése érdekében a PRESTON BAIT SPRAYER lehet a segítségünkre, mellyel finoman és precízen tudjuk adagolni a vizet. A permezető fixálható is,  így folyamatosan adagolható a víz anélkül, hogy az ujjunkkal nyomnunk kéne azt. 500 ml űrtartalmú helytakarékos keskeny kialakítású, állítható szórófejjel.


3 960 Ft

1db
Egységár: 3 960 Ft/db

Elfogyott

PRESTON RIDDLE

PRESTON RIDDLE

Leírás:

3mm Preston Rosta A Preston és a Sonubaits vödreihez tervezett, de minden 18L vödörrel kompatibilis rosta. Ütésálló műanyagból készült keretben rozsdamentes acélból készült rosta háló, mely tartós társa lesz horgászatai során. Három méretben kapható, 3-4-6mm. Alkalmazható etetőanyagok, földek áttörésére, de akár élő anyag mászatásához is. Magas fala miatt könnyebb használni mint a hagyományos rostákat, intenzív rostáláskor sem kerül ki belőle az etetőanyag.


Termékcsalád

PRESTON INNOVATIONS 18L BUCKET

PRESTON INNOVATIONS 18L BUCKET

Cikkszám: PBUCKET/01

4 680 Ft

1db
Egységár: 4 680 Ft/db

Elfogyott

  • 1